Olen hyvin sitoutunut työhöni ja autan sinua tarjoamalla ammatillisen osaamiseni. Työ edellyttää myös persoonallista osallistumista hoitoon ja osaan hyödyntää sitä säilyttäen samalla ammatilliset rajat. Psykoterapian hyvä toteutus edellyttää koulutettua terapeuttia, joka osaa myös terapian vaikeina aikoina säilyttää tutkivan otteen käsiteltäviin asioihin. Suhtaudun kunnioittavasti haluusi työskennellä oman hyvinvointisi puolesta ja tarjoan siihen tukeani, rehellisyyttä ja uskallusta tutkia vaikeitakin asioita. Olen puolellasi, enkä yritä muuttaa sinua ihmisenä, tai tarjota ratkaisuja elämääsi joita et itse valitsisi.  Kysy mitä vain kun haluat aloittaa hoitoa, selvitän mielelläni käytännön asioita ja terapian työskentelytapaa jo alkuvaiheessa. Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi "tutustumiskäynteihin" mahdollisimman monella terapeutilla, vaan tule todella katsomaan olisinko terapeutti jolle voisit puhua vaikeuksistasi. Terapian kuluessa toivon sinun ottavan puheeksi myös sen jos en ymmärtäisi sinua. Usein vaikeudet terapiassa johtuvat väärinymmärryksistä puolin ja toisin. Niiden aukipuhuminen auttaa tilannetta usein välittömästi ja myös mielipiteesi on minulle tärkeä. Tervetuloa työskentelemään kanssani!

Työkokemuksestani

Viime vuodet olen työskennellyt yrityksessäni yksityisektorilla ja pidän vastaanottoani Tampereella. En ole sidoksissa mihinkään isoon terapiayritykseen tai lääkärikeskukseen. Otan vastaan enimmäkseen psykoterapiapotilaita ja tarjoan lisäksi myös psykiatrista musiikkiterapiaa, lähinnä nuorille aikuisille. Teen terapiatyötä vastaanotollani kokopäivätyönä. Julkisen puolen sairaala- ja avohoitotyössä olen kohdannut satoja erilaisia ihmisiä ja hoitanut sekä kuntouttanut hyvin erilaisia, vaikeitakin ongelmia. Työuran alkuun sijoittuu aikuisten akuuttihoitoa ja nuorisopsykiatrista työtä. Musiikkiterapeuttina olen toiminut eniten nuorten, aikuisten ja vanhusten parissa psykiatrisessa sairaalassa, useissa päiväsairaaloissa ja yhteistyössä poliklinikoiden kanssa. Eniten kokemusta minulla on vaikeista aikuisten psykiatrisista häiriöistä, traumatisoituneista nuorista ja myös päihdehoidon musiikkiterapiasta. Taustakoulutukseni ja työkokemukseni auttaa huomioimaan myös terapiassa kävijän kokonaishoitoa, terveydentilaa ja luovia potentiaaleja. Työkokemusta minulle on kertynyt yli 15 vuotta. Yrittäjänä aloitin jo vuonna 2006 ja päätoimiseksi yrittäjäksi siirryin v. 2013.

Psykoterapeutti

Olen ylemmän erityistason psykoanalyyttinen psykoterapeutti ja valmistunut Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen ja Suomen Psykoanalyyttisen yhdistyksen järjestämästä nelivuotisesta koulutuksesta vuonna 2010. Olen VALVIRA:n rekisteröimä psykoterapeutti ja KELA:n hyväksymä palveluntuottaja. Antamani psykoterapia noudattaa psykoanalyyttisen viitekehyksen mukaista potilaan arviointia, seurantaa ja käyttämäni menetelmät ovat viitekehyksen ja koulutukseni mukaisia. 

Musiikkiterapeutti

Musiikkiterapiaa olen opiskellut Sibelius-Akatemian koulutuskeskuksessa, Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa (nyk. TAMK) ja Jyväskylän yliopistossa.   Olen KELA:n hyväksymä palveluntuottaja myös musiikkiterapiassa.  VALVIRA hyväksyy AMK -koulutuksesta nimekkeen Kuntoutuksen ohjaaja. Valmistuin lisäksi Jyväskylän yliopistosta Filosofian maisteriksi vuonna 2006 pääaineena musiikkiterapia ja opiskelen nyt tohtorikoulutusohjelmassa. Vuodesta 2002 olen toiminut alalla myös luennoitsijana ja sivutoimisena opettajana.

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Valmistuin psykiatriseksi sairaanhoitajaksi vuonna 1995. Olen VALVIRA:n rekisterissä. 

Jotakin kiinnostuksen kohteistani vapaalla

Tämä jo vanha kuva on Etelä-Kiinasta. Kiinan ja yleisesti Aasian kulttuuri kiinnostaa minua monin tavoin. Rentoudun parhaiten luonnossa ja sivustolta saatat löytää joitakin luontovalokuviani. Etusivulla on kuvaamani Jääleinikki, joka kasvaa meilläkin n. 1000 m korkeudessa merenpinnasta. Kuva kertoo missä sijaitsevat lempimaisemani kotimaassa. Normaali viikonloppuun kuuluu metsässä liikkumista tai kalastusta. Musiikki on aiemmin ollut suuri osa työtäni ja harrastan sitä mielelläni myös vapaa-aikana, soittaen ja kuunnellen. Pidän yhtälailla oopperasta kuin rock -musiikistakin. Elokuvista haen paitsi viihdettä myös ajattelemisen aihetta. Olen työorientoitunut ihminen ja opiskelen aina uusia asioita, mutta lepo ja virkistäytyminen ovat tärkeitä työkyvyn ylläpidon kannalta.
Copyright (c)2017, All Rights Reserved. Y-tunnus: 2534528-3