Lataa tiedosto:

(pdf)


Olen hyvin sitoutunut työhöni ja autan sinua tarjoamalla ammatillisen osaamiseni. Työ edellyttää myös persoonallista osallistumista hoitoon ja osaan hyödyntää sitä säilyttäen samalla ammatilliset rajat. Psykoterapian hyvä toteutus edellyttää koulutettua terapeuttia, joka osaa myös terapian vaikeina aikoina säilyttää tutkivan otteen käsiteltäviin asioihin. Suhtaudun kunnioittavasti haluusi työskennellä oman hyvinvointisi puolesta ja tarjoan siihen tukeani, rehellisyyttä ja uskallusta tutkia vaikeitakin asioita. Olen puolellasi, enkä yritä muuttaa sinua ihmisenä, tai tarjota ratkaisuja elämääsi joita et itse valitsisi.  Kysy mitä vain kun haluat aloittaa hoitoa, selvitän mielelläni käytännön asioita ja terapian työskentelytapaa jo alkuvaiheessa.  Terapian kuluessa toivon sinun ottavan puheeksi myös sen jos en ymmärtäisi sinua. Usein vaikeudet terapiassa johtuvat väärinymmärryksistä puolin ja toisin. Niiden aukipuhuminen auttaa tilannetta usein välittömästi ja myös mielipiteesi on minulle tärkeä. Tervetuloa työskentelemään kanssani!

Työkokemuksestani

Olen aloittanut työt psykiatrisena sairaanhoitajana vuonna 1996. Työskentelin psykiatrisessa sairaalassa akuutti- ja nuorisopsykiatriassa. Valmistuin 2002 musiikkiterapeutiksi työn ohella ja aloitin musiikkiterapeutin työt samana vuonna. Olen tehnyt sairaalatyön lisäksi musiikkiterapiaa Harjavallan, Porin ja Tampereen päiväsiraaloissa. Psykoterapeutiksi valmistuin 2010 ja vuonna 2013 ryhdyin päätoimiseksi yrittäjäksi ja samalla jätin julkisen sektorin työt. Otan vastaan aikuisia potilaita ja teen töitä omalla vastaanotollani, en ole myöskään sidoksissa mihinkään muuhun yritykseen.

Psykoterapeutti

VALVIRA:n rekisteröimä ja KELA -pätevyys. Koulutustaho: Suomen Psykoanalyyttinen Yhdistys ja Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus. Valmistunut 4 vuotisesta koulutuksesta vuonna 2010. Virallinen ammattinimike: Aikuisten ylemmän erityistason (YET) psykoanalyyttinen psykoterapeutti.

Musiikkiterapeutti

Musiikkiterapiaa olen opiskellut Sibelius-Akatemian koulutuskeskuksessa, Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa (nyk. TAMK) ja Jyväskylän yliopistossa.   Olen KELA:n hyväksymä palveluntuottaja myös musiikkiterapiassa.  VALVIRA hyväksyy AMK -koulutuksesta nimekkeen Kuntoutuksen ohjaaja. Valmistuin lisäksi Jyväskylän yliopistosta Filosofian maisteriksi vuonna 2006 pääaineena musiikkiterapia ja opiskelen nyt tohtorikoulutusohjelmassa. Vuodesta 2002 olen toiminut alalla myös luennoitsijana ja sivutoimisena opettajana. Tällä hetkellä en tee vastaanotollani lainkaan musiikkiterapiaa.

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Valmistuin psykiatriseksi sairaanhoitajaksi vuonna 1995. Olen VALVIRA:n rekisterissä. 

Jotakin kiinnostuksen kohteistani vapaalla

Tämä jo vanha kuva on Etelä-Kiinasta. Kiinan ja yleisesti Aasian kulttuuri kiinnostaa minua monin tavoin. Rentoudun parhaiten luonnossa ja sivustolta saatat löytää joitakin luontovalokuviani. Etusivulla on kuvaamani Jääleinikki, joka kasvaa meilläkin n. 1000 m korkeudessa merenpinnasta. Kuva kertoo missä sijaitsevat lempimaisemani kotimaassa. Normaali viikonloppuun kuuluu metsässä liikkumista tai kalastusta. Musiikki on aiemmin ollut suuri osa työtäni ja harrastan sitä mielelläni myös vapaa-aikana, soittaen ja kuunnellen. Pidän yhtälailla oopperasta kuin rock -musiikistakin. Elokuvista haen paitsi viihdettä myös ajattelemisen aihetta. Olen työorientoitunut ihminen ja opiskelen aina uusia asioita, mutta lepo ja virkistäytyminen ovat tärkeitä työkyvyn ylläpidon kannalta.
Copyright (c)2017, All Rights Reserved. Y-tunnus: 2534528-3